Política de privadesa

Aquesta Política de privadesa descriu les polítiques de Frutos Ramirez, c/ lleida 8, Castellar del Vallès 08211, Espanya, correu electrònic: frutosramirez@gmail.com, telèfon: 937145890 sobre la recopilació, ús i divulgació de la seva informació que recopilem quan utilitza el nostre lloc web (https://frutosramirez.com/). (el servei”). En accedir o utilitzar el Servei, vostè accepta la recopilació, l’ús i la divulgació de la seva informació d’acord amb aquesta Política de privadesa. Si no dóna el seu consentiment, no accedeixi ni utilitzi el Servei.
Podem modificar aquesta Política de privadesa en qualsevol moment sense previ avís.

Els teus drets:

Depenent de la llei que s’apliqui, podeu tenir dret a accedir i rectificar o esborrar les vostres dades personals o rebre una còpia de les vostres dades personals, restringir o oposar-vos al processament actiu de les vostres dades, demanar-nos que compartim (portem) la vostra informació personal informació a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens hagi proporcionat per processar les seves dades, el dret a presentar una queixa davant d’una autoritat legal i qualsevol altre dret que pugui ser rellevant segons les lleis aplicables. Per exercir aquests drets, podeu escriure’ns a frutosramirez@gmail.com. Respondrem la vostra sol·licitud d’acord amb la llei aplicable.
Tingueu en compte que si no ens permet recopilar o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per processar-la per als fins requerits, és possible que no pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals es va sol·licitar la informació.

Cookies:

Per obtenir més informació sobre com fem servir aquests i les seves opcions en relació amb aquestes tecnologies de seguiment, consulteu la nostra Política de cookies.

Seguretat:

La seguretat de la vostra informació és important per a nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, mal ús o alteració no autoritzada de la vostra informació sota el nostre control. No obstant això, atesos els riscos inherents, no podem garantir la seguretat absoluta i, en conseqüència, no podem assegurar ni garantir la seguretat de qualsevol informació que ens transmeti i ho fa sota el propi risc.

Protecció de dades:

Si teniu alguna consulta o inquietud sobre el processament de la vostra informació que està disponible amb nosaltres, podeu enviar un correu electrònic al nostre Oficial de Queixes a Frutos Ramirez, c/ lleida 8, correu electrònic: frutosramirez@gmail.com. Abordarem les vostres inquietuds d’acord amb la llei aplicable.

RESERVA TAULA