L’història de Frutos Ramírez

Sobre nosaltres

La nostra història

Som la tercera generació que estem portant el negoci familiar. Van ser els nostres avis Frutos y Rita cap al 1958 quan van iniciar el seu camí pel món de la restauració.

Els seus inicis van ser un petit celler en la que servien vi a granel acompanyant-lo amb unes tapes d’elaboració de la iaia Rita. Aquestes no eren altres que el Conill al “ajillo” que es servia per trossos.

El 1976, els nostres pares Francisco i Luisa van montar el petit bar-restaurant actual, iniciant ells la seva singladura per la seva conta al marge de la familia.

Per aquella època el conill amb allada ja era molt conegut per les rodalies, venint gent a dinar de diferents llocs.

L’any 1986 va morir el nostre pare, responsable i cap visible del nostre negoci familiar. Es llavors quan ens fem responsables del negoci els tres germans juntament amb la nostra volguda mare.

Actualment, seguim els tres germans portant el nostre restaurant repartint les tasques diàries: Frutos encarregat de la sala i l’atenció al públic, Rita en l’elaboració dels postres i plats freds i Sebastian al davant de la cuina amb l’elaboració del nostre tradicional Conill al “ajillo” conservant la recepta tradicional des de 1958.

RESERVA TAULA